Arkitekt til Erhvervsbyggeri

Arkitekt til erhvervsbyggeri

Tegnestuen nørrebo frandsen tilbyder arkitektrådgivning og projektering til erhvervsbyggeri. Vi begrænser os ikke på forhånd, og tager derfor gerne en uforpligtende dialog omkring bygherres ønsker og forventninger inden vi sætter projektet i gang.

 

Tegnestuen drives i dag af passionen for at skabe rum, hvor proportioner, omgivelser, lys og materialer tilsammen skaber den rette stemning, for den enkelte bruger, tilpasset brugerens behov. Det handler om mennesker som bliver stedets kernebrugere, trivsel og sundhed, arkitektur, indeklima, akustiske krav og funktionskrævende aspekter som flow i dagligdagen. Vi sætter os ind i brugernes, beboernes, bygherres sted, lærer deres behov at kende og skaber i et samarbejde, gode rammer for fremtiden, hvorfor det endelige resultat altid lykkedes.

 

stor erfaring med erhvervsbyggeri

Vi har bl.a. arbejdet med erhvervsbyggeri indenfor renovering og ombygning af udlejningsejendomme, sundhedshus og nyopførte rækkehuse, hvor vi både har ydet arkitekt- og rådgivningsopgaver samt projektering. Erhvervsbyggeri kan stille mange forskellige krav, hvad enten det er kontor eller produktion der skal bygges, renoveres eller ombygges.

 

Erfarne arkitekter med fokus på funktion og æstetik

Med stor fokus på funktionaliteten har vores arkitekter på samme tid øje for æstetikken og sørger for, at byggeriet i sidste ende kommer til at afspejle virksomhedens identitet både indefra og udefra. Er det som ombygning eller renovering, kan vi også hjælpe med at optimere på energien. Det kan gøres ved efterisolering eller nye vinduer, hvilket også optimerer indeklimaet. Det kan også være erhvervsbyggeri som institutioner, udlejningsejendomme, eventuel rækkehuse eller lejligheder, hvor den endelige bruger er privat.

 

Vi tager højde for omgivelserne i det enkelte projekt, grundens specielle potentiale skal altid vise sig i de arkitektoniske udtryk på det færdige projekt. Vi søger at få tidens teknologiske muligheder med, på samme tid med respekt for håndværkets tradition afspejlet i nye spændende bygningsanlæg. Vi undersøger nye retninger og løsninger på kvalitet og materialer. Vore erhvervsbyggerier designes specifikt til den enkelte opgave i forhold til både behov og økonomi for opgaven.

 

Vi tegner og projekterer i Revit, det er også altid muligt at få lavet visualiseringer af projekter, hvilket kan give et meget foto realistisk billede af, hvordan byggeriet ender ud med at være.