Skitseforslag sommerhus

About This Project

Dette skitseforslag er udarbejdet med bygherres ønske om at tilpasse boligen til de omkringliggende omgivelser. Fritidsgrunden er beliggende i en skov på syddjurs, hvor man inde som ude, skal have følelsen af at være en del af den naturskønne  skov.

Opholdsrummene er derfor med panorama vinduer, der integrerer de store træer, som tæt op af sommerhuset bevares. En stor overdækket træterrasse, forebygger overophedning i boligen, og giver muligheden for at opholde sig flest mulige timer på terrassen uanset om det regner eller solen skinner. Om vinteren kan man rykke ind i stuen, og stadig føle sig som en del af skoven.

Udvendig ved panoramavinduerne er der 3 stk. skoddevægge af cedertræs-lister, som kan trækkes for hvis solen skulle genere i løbet af vinterhalvåret. Samtidig giver det en flot kontrast til den store glasfacade, samt bidrager til det hyggelige miljø indvendigt.

Husets øvrige facader tænkes beklædt i cedertræslister. En lang læmur, adskiller grusvejen fra matriklen, så terrassearealet bliver så privat som muligt.

Category
Projekter, Sommerhus