Tegnestuen nørrebo frandsen ejes og er stiftet af Annika Nørrebo og Michael Frandsen. Begge har vi mange års erfaring indenfor branchen, hvilket man som kunde vil kunne føle tryghed i fra første møde.

 

Vi er et stærk team der indeholder en arkitekt ADA, bygningskonstruktører og en grafiker, hvor vi får en sammensætning af det praktiske, konstruktive, kreative og innovative, hvilket komplimenterer hinanden rigtig godt i et samarbejde. Vi kan derfor altid levere et solidt, professionelt og gennemarbejdet projekt til vores kunder.

 

Tegnestuen drives i dag af passionen for at skabe rum, hvor proportioner, omgivelserne, lys og materialer tilsammen skaber den rette stemning, for den enkelte bruger, tilpasset brugerens behov. Det er vigtigt for os, at i samarbejde med vores kunder, at skabe innovative byggerier, hvor kunden er i centrum. nørrebo frandsen har gennem processen, uanset projektets størrelse, fokus rettet mod kunden, som hele vejen igennem forløbet, skal have følelsen af at være i trygge hænder.

Vi er medlem af:

Associerede Danske Arkitekter
Danske Arkitektvirksomheder