Arkitekttegnet tilbygning

Idéen om en tilbygning opstår typisk, når familiebehov ændres. Det kan være forøgelse af familien eller familiens behov der ændres som tiden går. Det kan også være drømmen fra man købte huset var, at køkken/alrummet engang skulle udvides, og der nu er ved at være plads i økonomien til at udleve drømmen. Idéen om en arkitekttegnet tilbygning kan også opstå i familiens søgning efter bolig med den rette beliggenhed. At drømmeboligen ikke er til salg eller eksisterer i det område familien ønsker at bosætte sig. Alternativet er at finde en bolig, som ikke nødvendigvis lever op til drømmene, men som har potentialet og beliggenheden, og som kan udvides og renoveres så den danner de rigtige rammer for familien.

 

Mange fordomme omkring arkitekttegnede tilbygninger, går på om det er rentabelt, da kvadratmeter prisen på en tilbygning ofte ligger noget højere, end kvadratmeter prisen på et nyt hus. Det handler dog nok mere om prioriteringer, og da man ikke kan sætte beløb på de menneskelige værdier er der ikke et endegyldigt svar på dette. Derfor er denne fordom i mange tilfælde en misforståelse. Økonomisk, er det ikke altid en god investering. Men hvis det hus man bor i har den rigtige beliggenhed, omgivelserne er optimale og naboskabet er godt, er en tilbygning for mange den eneste rigtige løsning.

 

Arkitekt til ny tilbygning

En tilbygning kan være svær at tilpasse husets oprindelige stil – især for ældre huse, og så tager en tilbygning plads fra grunden og gør haven mindre. Derfor er det en god idé at have en arkitekt med på råd, der kan vejlede i, hvad der passer bedst til dit hus, og hvordan du undgår, at hele grunden går tabt.

 

Når du overvejer hvordan din arkitekttegnet tilbygning skal være så placér tilbygningen, så du får den bedste udnyttelse af haven, sollyset og en eventuel udsigt. Brug en arkitekttegnet tilbygning til at give huset et æstetisk løft. Du skal ikke kun tænke på indretningen, men også på den ydre skal, dvs. form og materialer.

 

Du bør også tage hensyn til husets arkitektur, så tilbygning og hus bliver harmoniske sammen. Og frem for alt så tænk i helheder. En tilbygning er ikke en isoleret opgave, men skal tegnes, så den hænger logisk og funktionelt sammen med husets øvrige rum.

 

Vi tager gerne et indledende uforpligtende idé møde, hvor vi uddyber processen, og de muligheder der er. Vi mødes enten på vores tegnestue eller hos jer. Efter idé mødet kan I tage stilling til, i hvilket omfang vi skal hjælpe.

Trygt byggeforløb

Vi hjælper dig med at få et godt overblik i byggeforløbet