Trygt byggeforløb

Vi kan som jeres arkitekt og rådgiver, hjælpe jer gennem alle nedenstående faser.
Vores fornemmeste opgave er, at I som bygherre, får realiseret jeres boligdrømme, og hele vejen igennem forløbet, føler jer trygge.

 • idé & dialog

  Vi starter med et uforpligtende møde for at få en overordnet drøftelse af jeres ønsker og behov samt forventninger til projekt, økonomi og tidsplan. På baggrund af mødet kan vi i fællesskab vurdere om der er grundlag for at gå videre til skitsefasen.

 • skitsering

  Vi udarbejder de første skitser, ud fra vores første møde. Vi har dine ønsker og behov i baghovedet, så vi får dit personlige præg med fra starten. Skitseforslaget viser bygningens placering på grunden, orientering i forhold til sol, lys, natur og terræn. Her er også vist plan- og facadetegninger, perspektivtegninger samt inspirationsbilleder og eventuelle materialevalg. Herudover kan der udarbejdes visualiseringer, så I kan se jeres fremtidige bolig i fotorealistiske billeder.

 • myndighedsprojekt

  Når idéerne i skitseforslaget er godkendt af alle parter, går vi i gang med myndighedsprojektet, der danner grundlag for ansøgning om byggetilladelse hos kommunen. Vi sikrer os, at alle gældende lovkrav bliver overholdt.

 • hovedprojekt

  Mens projektet er under behandling hos myndighederne, udarbejder vi det nødvendige materiale til at indhente relevante tilbud fra entreprenører. Formålet med denne fase er at få projektet detaljeret i sådan et niveau, at tegninger kan bruges til at indhente tilbud ind enten som hoved- eller fagentrepriser.

 • tilsyn & byggeledelse

  Byggeriet bliver til virkelighed. Vi er med på byggepladsen som bygherres rådgiver og ser til, at I får opfyldt præcis de ønsker, som er aftalt for jeres kommende bolig. Det kan være en stor fordel at have tilknyttet en rådgiver i et byggeprojekt, fordi det kræver et godt over-blik over alle projektets dele at sikre en problemfri byggeproces.

 • overdragelse af byggeriet

  Det er altid en stor dag, når et projekt endegyldigt er færdigt, og nøglerne bliver afleveret til husets beboere, der har set frem til det her tidspunkt længe. Vi vil gøre vores yderste for, at I får jeres drømmehus og at I kan se på jeres livsinvestering som en positiv oplevelse både før, under og efter byggeriet.

 • opfølgning ved 1 & 5 års gennemgang

  Nørrebo frandsen indkalder, efter aftale med boligejer, til 1 og 5 års gennemgang af byggeriet. Såfremt der på disse tidspunkter konstateres nye fejl, der stammer fra projektets gennemførelse, skal håndværkerne udbedre disse inden for garantien.

Trygt byggeforløb

Vi hjælper dig med at få et godt overblik i byggeforløbet